Loading

Любимите места по нашето Черноморие

Бар Ботаник (Черноморец)

Август е десертът, следобедът и всичко хубаво на лятото,  затова реших да ви споделя моите любими местенца по Черноморието.

И защото не искам да ви отнемам много от любимото време на годината, споделям главно снимки и кратка информация за морските бяства. Естествено започвам от Варна:

И как да не спомена на първо място Cubo. Кой не е чувал за него?  Cubo е местна забележителност, цяла религия и оновa заведение, в което винaги има място за още един. Сутрин на плаж или вечер на парти, което не се знае кога ще свърши, но това няма значение. Cubo не съди хората по дрехите и приема всички.

El Kapan – ако ви се пие чаша вино с вкусна храна под звуците на жива музика, това е мястото. Интериорът е много цветен и внася допълнително лятно настроение.

Port Café –  наргиле с гледка към морето или пък искате instagramable снимка с кафе с надпис по ваш избор… бързо към Port Café. Един готин барист ще ви направи вкусно капучино и даже лично ще се запознае с вас.

Wake park –  eдно сравнително ново място, в което може да се чустваш като у дома си на самия плаж. Малко, непретенциозно и на брега на морето, какво повече да иска човек. Ако ти се играе табла, пие ти се бира или искаш да погледаш морето…това е мястото.

Captain Cook – любимо място, което свързвам с много хубави поводи, не малко рожденни дни отпразнувани там и не случайно. Чудесно е за романтична среща или по-официална вечеря с приятелки, а по залез гледкатата е страхотна.

Бар Ботаник – едно от най-посещаваните ми места последните лета, намира се на Черноморец и е подходящо както за плаж, така и за готина вечер с приятели, а коктейлите са супер! Вече се размечтах за Махики с домашен сироп от смокини..ммм..

Surf House –  под смокинята на сянка мога да прекарам целия си ден, слушайки хубава музика и отпивайки си от домашната лимонада. Ще го намерите отново на Черноморец.

Старци и Разбойници –  там се ходи гладен, защото храната е толкова вкусна, но и задължително си оставете място за домашния сладолед със смокини. Малка спретната къщурка с две липи отпред…не се шегувам, а от липите правят много хубав студен чай. (Варвара)

Еl Borracho  –  едно различно място, което те пренася в Мексико. Tук може да сложите банските, защото има и басейн. (Варвара)

Бар Кораба  – с това място подобаващо завършваме виртуалната обиколка, но пък не е на последно място, разбира се. Любимият кораб с любимите хора е винаги добра идея. (Синеморец)

Leave a Reply