Loading

Съветите, които си давам за 2020

Преди няколко дни ви попитах:

На базата на опита и уроците, които научихте през последната година, кой е най-добрият съвет, който бихте си дали за следващата?

Бих си дала съвет да бъда по-самоуверена и смела във взимането на решения, да рискувам повече и да бъда изключително позитивен човек. (silvia_3336)


Търпение. Има ли цел, има и сбъдване, стига да минеш през пътя, водещ към нея, а за това почти винаги трябва време. (thassos_poppygirl)

Да се доверявам повече на хората и да не задържам в себе си негативни емоции, а просто да ги пусна да преминат през мен (lorelair)

Понякога трябва да оставяме нещата просто да се случват, без да се стресираме за щяло и нещяло. Колкото и да е клиширано, каквото е писано, ще се случи. (lubomira.y)

Не всичко зависи от теб, затова не се ядосвай за неща, за които не носиш пряка отговорност. Всичко е поправимо, така че паниката е излишна. (dailydoseofmanny)

Нещото, което научих, започнах да прилагам и се надявам никога да не забравя прочетох в най-подходящия момент в “Тънкото изкуство да не ти пука” – “Страхът, тревогата и мъката не е задължително винаги да бъдат нежелано и разрушително състояние на съзнанието, а по-скоро те най-често представляват необходимата болка при психическо израстване. Да се отрича тази болка значи да се отрича нашия собствен потенциал…”. Ние сами сме отговорни за това, дали дадена ситуация ще я приемем негативно или просто като урок . (my.pinkylife)

“Действай защото никога няма да дойде правилният момент” е абсолютно грешно за мен. Ако се чувстваш несигурен- седни, дай си време, изпусни срока, пропусни съзтезанието, не споделяй чувствата си, не слушай другите и не се насилвай защото трябва. Нещата се случват, когато правим нещо с любов и му дадем цялото време на света. (diana.koycheva)


Да си дадеш свободата да бъдеш себе си без обяснения. Върви си по своя път…хората , които те обичат ще бъдат до теб. (maria.stoyanovaa)

Tърпение, постоянство и любов!Това са трите неща, с които свързвам 2019-та година. (sisiangelove)

Бъди това, което си!Разчитай основно на себе си, oбичай се такава каквато си и живей сега за момента. Научих се на търпение и самоконтрол, които преди не притежавах. (its.venie)

На база много хубавите и доста негативните неща, които се случиха през тази година, установих, че всеки от нас има сили в себе си, за които дори не подозира. Затова бих си казала да вярвам повече в собствените си възможности и да имам малко повече търпение за нещата. Всичко е постижимо, стига да имаш куража да мечтаеш и вярваш. (from.maria.withlove)

Да обичам повече себе си и да не се пренебрегвам, заради чуждото щастие! (mari.cherneva)

Когато паднеш, не потъвай в отчаяние, нещата ще се оправят по-бързо, ако просто станеш и направиш още една крачка. (cvetii.st)

Да бъда търпелива и да не си правя много планове занапред, защото не винаги се получават нещата така, както съм ги планувала и искала. (geybrialtravel)

Да се пускам по течението и да оставя нещата сами да се наредят.  (wholesomeboholife)

Всяка година си давам един и същи съвет – нервирай се по-малко за глупости. (sparklingmarina)

Да не се притеснявам толкова много за неща, които не зависят от мен. (rainabarakovska)


Цени труда и времето си, не позволявай хората да те ограбват психически и емоционално. (dimabakalova)

Бих си казала да не се ядосвам прекалено много за неща, независещи от мен. (iva199)

Благодаря на всяко едно от момичетата, което сподели частичка от себе си!

Leave a Reply