Loading

COFFEE TALKS с Ипси

Представи ни се накратко:

Много ми е трудно, така че ще напиша няколко ключови думи за мен:

Ицо, семейство, приятели, сериали, котки, вино, турска храна, пенливо вино, списания и пътувания с кола.

Пиеш ли кафе и какво (ако Да)?

Пия много кафе, но винаги чисто.

Как се роди идеята ти за картите Kitty Talks?

Идеята е плод на дългогодишната ми любов към канала на The school of life в Youtube и първият ми сблъсък с техния магазин в Лондон. Те имат подобни карти, но само английски, което е супер, но е неприложимо за роднините, които не знаят чужди езици, а пък всеки има право да ги изиграе (поне) по веднъж, нали? 

На какви места е готино да си ги носим? Според теб на първа среща удачно ли е да започнем с котешките въпроси? 

Много хора ми писаха, че носят картите, ако не на първа среща, то на втора и трета. Подходящи са, ако не знаете как и откъде да започнете. Много отдавна не съм ходила по срещи, но е факт, че понякога трудно стигаме до онзи космически разговор, след който си казваш: да, може и да излезе нещо. С моят съпруг сме заедно от почти 10 г. и въпреки това, когато изиграхме картите изскочиха много неща, които не знаем един за друг. Дори не мога да си представя какво е да ги изиграеш с напълно непознат – цяла нова Вселена. 

Трудно ли ти беше да измислиш тези 100 въпроса и имаш ли си някаква забавна ситуация покрай целия процес на работа?

Повече време ми отне дизайнът и работата с печатницата, но самите въпроси ми отнеха точно един ден отпуска. За забавна случка около създаването не се сещам, освен че пред дизайн студиото в кв.Лозенец винаги имаше поне по 5 котки, които според мен супервизира процеса. 

Няма да те питам защо точно Kitty, но от къде идва любовта ти към котките?

Или не харесваш котки, или нещата супер много ескалират с харесването им. С котките няма средно положение, та аз съм в едната крайност, в която не минава ден без да изпратя поне по 5 мемета с котки на приятелите си. А самата любов в мен я пося мъжът ми, който винаги ми разказваше как като дете искал котка и аз тогава много му се чудех, но някак имплантира тази идея и любов и в мен.  

Да очакваме ли нов продукт (например с кученца) ?

Да! Мисля да направя продукт с кучета, защото и тях ги обичам (почти) толкова, колкото котките. Просто обичам животните прекалено много. Най-вероятно в някакъв момент ще обвържа продажбите с няколко фондации, които се грижа за бездомните ни приятели. 

Въпрос от Kitty Talks:

 Преди ни питаха какви искаме да станем като пораснем, ти успя ли да сбъднеш детската си мечта? Ако сега те питат:  Какъв искаш да се събудиш утре?

Детската мечта за актриса или космонавт пропадна. Сега искам да работя във ветеринарна клиника. Пак толкова смело и невъзможно. 

Предизвикай и нас с твой любим въпрос

Нещо извън Kitty Talks, но в духа на кафето:

Ако можехте да изпиете кафе с някой известен човек, то кого бихте избрали?

Аз май Ryan Gosling

Instagram: Ipsy , Kitty Talks

Leave a Reply